Voorbeeld uitjesUw eigen bedrijfsuitje samenstellen?

U wilt met uw bedrijf of team een bedrijfsuitje of familiedag gaan organiseren, dan zijn er heel veel verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Voor wie is het programma? Is iedereen even mobiel? Wat is het budget? Wat vinden we belangrijk; goede horeca of juist reistijd vanaf het bedrijf? Hoe lang mag het programma duren? Etc. Wij helpen u graag op weg, of beter gezegd: van de weg af!

Neem contact op

Een aantal voorbeelden van succesvolle bedrijfsuitjes:

Segway rijden

leuk

Een segway is een uniek voertuig en het rijden is helemaal niet moeilijk! Kom tijdens uw bedrijfsuitje op het outdoor terrein zelf een segway ervaren.

Lees meer  >

Oud-Hollandse spellen

Puzzel
Puzzel leggen (tangram), sjoelen met een elastiek, kop van Jut, ring werpen, en nog veel meer! Tientallen oud Hollandse spellen in een modern jasje.

Lees meer  >

Shooting Games

Indrukwekkend

Voor alle leeftijden hebben we schietspellen: luchtbuks, laserschieten, aardappelkanon, kruisboog schieten, blaaspijpen, pistolen, enzovoort.

Lees meer  >

4x4 rijden

uitdagend

Samen met ons team 4×4 rijden in grote Land Rovers. Van een korte ervaring tot een dag training over het grootste 4×4 terrein van Nederland.

Meer over 4×4 rijden  >

Roofvogel show

prachtig

Met de grootste en mooiste roofvogels een clinic volgen? Bij Beekse Bergens is nog alle ruimte om de mooiste roofvogels vrij te laten vliegen.

Neem contact op  >

Djembé spelen

muzikaal

Trommelen en muziek maken met de hele groep. U leert van een Afrikaanse rasta man hoe u samen muziek maakt op verschillende instrumenten.

Lees meer  >

Aardappel kanon

uniek

Als een van de meest bijzondere shooting games heeft Adventure Events aardappel schiet kanonnen. Een unieke ervaring voor uw team!

Lees meer  >

Ferrari rijden

onvergetelijk

We waarschuwen u alvast; het geluid alleen al is verslavend! Laat uw jongensdroom uitkomen en kom rijden in een écht stoere sportwagen.

Lees meer  >Renault Trucks Experience

De Renault Experience Days 2018 , een dag waar 120 gasten kwamen kijken naar de nieuwe Renault trucks, wij mochten de randactiviteiten invullen: segway, quad en 4×4 rijden. Bekijk de video en ervaar de unieke sfeer!