Wandelende A

Wandelende A

Een leuke uitdaging voor jouw team tijdens een bedrijfsuitje!

De mogelijkheden

 Een wandelende A kan binnen en buiten gedaan worden op uw locatie of bij een van onze locaties. We doen dit vaak in combinatie met andere spellen en het is vaak een onderdeel van een teambuilding dag.

Alleen met het team kun je hem in elkaar zetten en daarna heb je een team nodig dat hem laat lopen. Verras u zelf door te zien hoe de Wandelende A  een superleuk onderdeel is van uw bedrijfsuitje.

Neem contact op

Bouw samen een A

Driemaal wandelende A

Een wandelende A kan op 3 manieren, ieder geschikt voor diverse groepen en locaties.

1. De ijzeren A

Als u weinig tijd heeft en alleen wilt lopen (samenwerken) dan hebben we een ijzeren A, die leggen we al klaar met de touwen en alles eraan.

2. Wandelende A met balken en touwen

De  tweede is een wandelende A met blaken en touwen die u zelf in elkaar moet zetten, goed knopen, juiste afstanden en een bouw team samenstellen maakt deze al een stuk leuker en er zijn meer skills nodig van uw team om deze opdracht goed af te ronden.

3. Expeditie wandelende A

Als derde mogelijkheid is er een expeditie wandelende A mogelijk, wij verstoppen de onderdelen die nodig zijn om een Wandelende A te maken en laten uw werknemers of gasten net behulp van GPS die terugvinden, of we maken een quiz over uw bedrijf. Met de juiste antwoorden verdienen ze de onderdelen voor het maken van een Wandelende A.

Samenwerking is belangrijk bij een wandelende A

Wandelende A met jouw bedrijfsuitje

Interesse in Wandelende A?