Vuurspuwen

Vuurspuwen

Een avontuurlijk bedrijfsuitje voor een unieke ervaring!

Een unieke uitdaging voor uw team

Veel mensen denken dat vuurspuwen gevaarlijk is, maar dat is het niet! Vuurspuwen gebeurt met speciale vuurspuw olie die alleen kan branden als hij verneveld wordt, als vloeistof kan het niet branden. Vuurspuwen is bij Adventure Events een activiteit die door ervaren spuwers/instructeurs gegeven wordt en kan in verband met de veiligheid alleen buiten. Trek je collegas over de streep en ga met elkaar de uitdaging van vuurspuwen aan!
Neem contact op

Vuurspuwen is een unieke ervaring voor uw team

In de schemering vuurspuwen

Wat u kunt verwachten

Vuurspuwen kan met een klein groepje of met zijn allen tegelijk. We kunnen het organiseren op de Beekse Bergen of op één van onze andere locaties. Het is tevens mogelijk dat wij naar uw eigen gewenste locatie toe komen en een vuurspuw ervaring organiseren.

Vuurspuwen kan overdag en ‘s avonds. Het mooiste effect is natuurlijk als de zon aan het ondergaan is in de schemering. Nathan, een van onze beste vuurspuwers, geeft u en uw team graag een demonstratie vuurspuwen als onderdeel van een bijzonder feest of teambuilding dag. Hij probeert uw gasten (indien gewenst) zelf mee te nemen in zijn bijzondere hobby en het vuurspuwen tijdens uw bedrijfsuitje of productpresentatie te laten ervaren.

Interesse in Vuurspuwen?

Extremer?

We kunnen ook een hele show geven met vuurspuwers!