Vlot bouwen

Vlot bouwen

Met elkaar een vlot bouwen en varen

Als team een vlot bouwen

Een vlot bouwen kan best lastig zijn; met touwen, balken en tonnen een constructie maken. Vervolgens gaat uw team vol goede moed het water in met peddels in de aanslag, maar dan blijkt dat één collega een touw niet goed heeft vastgemaakt. Het vlot valt uit elkaar en iedereen komt in het water terecht. Terwijl uw team het vlot repareren komt het tweede team met hun vlot er al aangevaren! Spanning en sensatie; wie zal het eerste terug zijn? Wij bij Adventure Events bespreken met u graag de mogelijkheden!

Neem contact op

Blijft uw vlot drijven?

Met plezier aan uw team werken

Vlot varen is een onderdeel waar u tijdens uw bedrijfsuitje een hoop lol mee kunt hebben, vaak is de groep die het snelst bouwt niet de groep die het eerst aankomt. Om het nog leuker te maken kunnen we bijvoorbeeld een puzzeltocht maken of een expeditie waarin uw deelnemers op zoek gaan naar de balken, tonnen en touwen die voor het vlot bouwen nodig zijn. Omdat vlot varen op het water is bent u verplicht een zwemvest te dragen.

Interesse in Vlot bouwen?

Locatie Vlot bouwen

VLot bouwen kan natuurlijk alleen in de buurt van toegankelijk water, verschillende locaties waar we werken hebben water (Beekse Bergen, Tiel, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Arnhem) maar we komen ook graag naar u toe. Informeer direct naar de mogelijkheden van vlot bouwen bij Adventure Events.