Teamactiviteiten

Teamactiviteiten

Met uw team iets gaan ondernemen

Neem uw team mee op avontuur

Wilt u samen met uw team samen een unieke uitdaging ervaren en samen iets doen of maken? Wij bij Adventure Events hebben veel verschillende teamactiviteiten en beschikken over de juiste kennis, locaties en materialen om samen met u iets op maat voor uw team samen te stellen. Interesse?
Neem contact op

Ons aanbod aan teamactiviteiten

Wat denkt u van een survival run, een gps tocht, 4×4 off road rijden, een rondvaart op een boot, rijden op een quad of een bezoek aan een mijn? Wij maken het voor u mogelijk. Één van de mooiste teamactiviteiten is een Swamp Task waarin u met zijn allen 4×4 wagens door een denkbeeldig moeras moet manoeuvreren.

De programma’s die wij bieden zijn op maat gemaakt en passen we aan aan uw wensen, een teamactiviteit krijgt zo een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Misschien wilt u wel een stukje toevoegen dat uw personeel laat denken: dit is zo in ons bedrijf. Ga met ons het gesprek aan en wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw plan.

Interesse in Team activiteiten?

Extremer?

We kunnen Team activiteiten ook in Portugal, België en Duitsland doen.

Portugal is een zeer mooi land waar we een aantal Team Activiteiten hebben staan, we zitten in de buurt van Vila Real en kunnen ook de reis naar Portugal voor u regelen.

Locatie Team Activiteiten

Wij kunnen naar u toe komen maar ook kunt u terecht op één van de Adventure Events locaties.

Mocht u interesse hebben:
Neem geheel vrijblijvend contact op .