Shooting games

Shooting games

Wie is de Willem Tell van uw bedrijf?

De mogelijkheden

We hebben heel veel verschillende shooting games en voor alle leeftijden wat wils. Houdt er echter rekening mee dat bepaalde shooting games wettelijk enkel vanaf 18 jaar toegestaan zijn vanwege de wet van wapen en munitie. Gelukkig hebben wij bij Adventure Events ook shooting games voor jongeren onder de 18 jaar. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw teambuilding dag.

Neem contact op

Aardappel kanon schieten, een unieke ervaring

Ons aanbod in shooting games

1. Aardappel kanon

Als een van de meest bijzondere shooting games heeft Adventure Events aardappel schiet kanonnen. Een unieke ervaring voor uw team! Onze kanonnen werken op luchtdruk en moet als een echt kanon geladen worden met een special stok. Als doel hebben we draaiende targets, maar we kunnen bijvoorbeeld ook iets neerzetten om kapot te schieten. Er zit namelijk een enorme hoeveelheid kracht in dit kanon!

2. Luchtbuksen

Iedereen kent luchtbuks schieten wel van de kermis, maar bij ons kan je wél het doel raak schieten! We hebben verschillende schietkaarten als target, maar hebben als extra uitdaging ook pijpjes beschikbaar.

3. Handbogen

Handbogen zijn erg gewild vanwege zijn populariteit uit series en films als ‘Robin Hood’ en ‘Game of Thrones’. Echter is handboogschieten een behendigheid sport en is erg lastig om raak te schieten. Wij bevelen dan ook kruisbogen aan; de kans dat u daarmee raak schiet is veel groter.

4. Kruisbogen

Het leuke van kruisbogen is dat het een precisie wapen is en daardoor schiet je veel sneller raak dan bij handboog schieten. Leuk voor de team spirit!

5. Luchtdruk pistolen

Als u ervaren schieters in uw team heeft, zijn luchtdruk pistolen iets voor uw bedrijfsuitje! Het is echter wel lastiger schieten dan met luchtbuksen, dus bereid u voor op een leuke uitdaging.

6. Laser schieten

Speciaal voor de kids hebben we een laserspel wat we inzetten. Onze lasergeweren houden automatisch de stand bij zodat we een competitie kunnen spelen.

7. Blaaspijpen

Blaaspijpen kunnen we zowel voor kinderen als voor volwassenen inzetten. Als doelen hebben we puntenschijven of ballonnen.

Interesse in Shooting games?

Locatie Shooting games

Schieten is gevaarlijk en daarom stellen wij de veiligheid ten alle tijden voorop; het is uiterst verboden om achter de doelen te lopen. Adventure Events beschikt over de mogelijkheid op elke binnen- of buitenlocatie één of meerdere shooting games neer te zetten. Wij beschikken over verschillende netten en grote opvangbakken voor uw veiligheid en nemen bij het bepalen van een locatie geen onnodige risico’s. Interesse in shooting games? Neem geheel vrijblijvend contact op.