Oud-Hollandse spellen

Oud-Hollandse spellen

Met elkaar genieten van oud Hollandse spellen?

Oud Hollands plezier

U kent Oud Hollandse spellen vast, maar wij bij Adventure Events hebben ze ook in een leuk modern jasje! Ring werpen om de neuzen van Lambiek en Sidonia, klompgooien met een koe op de achtergrond, sjoelen om de hoek. U kunt het zo gek niet verzinnen. Voor iedere leeftijd en groep hebben wij geschikte spellen, gegarandeerd speelplezier!
Neem contact op

Ringwerpen met Adventure Events

Een greep uit ons aanbod

De Oud-Hollandse Spellen die we verhuren kunt u inzetten tijdens een bedrijfsuitje, een familiefeest of voor de lol. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ezeltje dat ping pong ballen wegschiet die uw team met een netje op moet vangen, gegarandeerd op hilariteit! Voor de kleintjes is er bijvoorbeeld een eendjes-baan waar de eendjes uit kunnen worden gevist.

In ons aanbod kan een sjoelbak natuurlijk niet ontbreken, echter zijn die van ons erg speciaal! Zo hebben wij een sjoelbak waar de stenen weggeschoten worden met een lanceer apparaat. Voor de voetbalfans hebben wij ‘Rokjesvoetbal’, hierbij krijgen de deelnemers een soort grote rok aan die het zicht op hun voeten wegneemt. Hierdoor wordt er vaker mis geschoten dan wordt verwacht wat een hilarisch spel voetbal voortbrengt.

Geschikt voor iedereen

Als u een Rad van Fortuin wilt hebben in plaats van dobbelstenen, hebben we die ook voor u staan met een mooie opdruk. Een parcours in spiegelbeeld afleggen met de Magic Mirror is hilarisch, mede omdat we met 2 mensen tegelijk dit kunnen spelen.

Onze Wandelende A kunt u uiteraard ook huren met helm en alles erbij. Bij Adventure Events beschikt hebben we tevens diverse Shooting games voor jong tot oud. Informeer naar de mogelijkheden van het brede assortiment Oud-Hollandse Spellen.

Interesse in Oud-Hollandse Spellen?

Extremer?

Kijk dan eens bij de andere teambuilding activiteiten die we verhuren.

Locatie Oud Hollandse Spellen

We verhuren de oud Hollandse Spellen op uw of onze locaties , we kunnen ze brengen en opbouwen, u mag ze ophalen, houd u er wel rekening mee dat sommige Oud Hollandse spellen groot kunnen zijn?
Neem geheel vrijblijvend contact op.