Klimmen en Abseilen

Klimmen en Abseilen

Bij Adventure Events kunt onder professionele begeleiding klimmen!

Zoek de hoogte op

Bij Adventure Events hebben we in ons team een aantal ervaren kliminstructeurs die u graag leren wat wel of niet te doen bij het klimmen. Daarnaast beschikken wij over een grote mobiele klimwand die we op elke locatie neer kunnen zetten. Dus ook op uw gewenste locatie kunnen we u laten genieten van klimmen! Hetzelfde geldt voor als u een gebouw heeft waar u van wilt abseilen, dan helpen we u graag naar beneden.

Ervaar het gemak van klimmen

Verbaas u over hoe eenvoudig klimmen kan zijn en hoe leuk met uw bedrijfsuitje, de verhalen gaan na het uitje steeds sterker worden. Collega’s zeggen al gauw; “Die rots op die klimwand, die stelde eigenlijk niets voor!” …maar eerst was hij er 3x afgevallen. Gelukkig gezekerd in een goed tuig zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren.

Onze mobiele klimwand staat normaal gesproken (als hij niet verhuurd is op een andere locatie) in de buurt van Eindhoven, daar kunnen we u het relatief goedkoop laten beleven. Wij kunnen het klimmen of Abseilen ook combineren met bijvoorbeeld een slipcursus, quad rijden, teamopdrachten of een GPS tocht.

Interesse in Klimmen of Abseilen?

Extremer?

Ook in Portugal hebben we klimbos en een heeeel erg hoge klimwand!

Portugal is een zeer mooi land waar we veel kunnen doen , we zitten in de buurt van Vila Real en kunnen ook de reis naar Portugal voor u regelen.

Locatie Klimmen en Abseilen

Voor het Abseilen komen we vaak eerst kijken of we wel veilig kunnen werken, onze hoogte specialisten helpen u graag of geven advies. Onze mobiel klimwand is op verschillende locaties inzetbaar.

Wilt u meer weten over Klimmen of Abseilen bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op .