Fietstrein

Fietstrein

Met een gezelschap op een bijzondere manier fietsen? Dat kan met onze Fietstrein!

Bijzondere fietstochten met onze fietstrein

 Tijdens een bedrijfsuitje een leuke fietstocht maken met een fietstrein? Wij bij Adventure Events hebben een fietstrein tot onze beschikking en verhuren hem graag voor uw bijzondere fietstocht. Met 50 gasten tegelijk op onze fietstrein is geen probleem, zelfs de kinderen kunnen mee! De fietstrein is verstelbaar zodat kinderen kunnen fietsen. Zelfs baby’s kunnen mee in de speciale Maxi Cosi houders. Zo is onze fietstrein breed inzetbaar voor het leuke uitje dat u voor ogen heeft.
Neem contact op

Met 50 gasten op de fietstrein

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u ergens een fietstocht houden en onze Fietstrein inzetten maar zit u met het transport, wij brengen en halen hem graag, onze vrachtwagen of grote aanhangers zijn hier perfect geschikt voor. Wilt u onze Fietstrein langere tijd inzetten bijvoorbeeld bij een feest wat een week duurt dan maken we uiteraard een bijzondere prijs voor u.

Interesse in een Fietstrein?

Extremer?

We kunnen ook een clinic met mountainbikes geven, ook die heben we in ons verhuurprogramma .

Locatie Fietstrein

We kunnen de fietstrein op elke locatie leveren, maar adviseren wij om niet een steile berg op te fietsen. Een tocht van 50km raden wij tevens af, het is namelijk zwaarder fietsen dan u normaal gewend bent. Wilt u meer weten over de fietstrein van Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op.