Teambuilding

Teambuilding als bedrijfsuitje

Leuke en serieuze teambuilding tijdens een bedrijfsuitje? Adventure Events kan het beide.

Teambuilding bij Adventure Events

U wilt met uw team tijdens een uitje gaan teambuilden, voordat we weten wat er bij u past moeten we eerst het doel weten, wilt u betere communicatie, duidelijk hebben waarom doeners eerst moeten overleggen of mensen met elkaar  kennis laten maken? Of wellicht wilt u het onderdeel van een sollicitatieprocedure laten zijn. Als u uw doel heeft aangegeven hebben wij verschillende opdrachten of een speciale dag waarmee we u doelstelling op een leuke manier kunnen verwezenlijken.

Neem contact op

Een activiteit op maat

Laat u verrassen door de leuke activiteiten die we hebben, maar soms ook op maat maken: voor een groot bedrijf dat kranen bouwt voor de off shore hebben we een eigen spel ontwikkeld. We hebben het bamboe bouwen uitgebreid met wat vaste onderdelen gemaakt door constructiebedrijf vd Donk. Daardoor konden onze gasten maar liefst vier verschillende kranen bouwen.

De winnaar was het team dat de grootste hoeveelheid water op de grootste afstand het hoogst kon tillen (elke decimeter was een punt en die vermenigvuldigen) Zo konden ze hun eigen competenties maximaal benutten.

Werk samen aan een toren van bamboe

Interesse teambuilding als uitje?

Wij kunnen naar u toe komen, maar ook kunt u terecht op één van de Adventure Events locaties.

Mocht u interesse hebben in een teambuilding bedrijfsuitje, voor één dag of meerdere dagen en eventueel met een compleet op maat gemaakt programma, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!