Segway huren

Segway Rijden

Een Segway blijft een magisch voertuig. Toch is het rijden op een Segway niet zo heel moeilijk, hij houdt immers zelf het evenwicht. Daardoor kunt u tijdens uw bedrijfsuitje of familiefeest de Segway makkelijk inzetten; jong en oud kunnen binnen 2 minuten zelf rijden.

Segway, het vervoermiddel van de toekomst.

Adventure Events biedt u  de mogelijkheid om nu al op een Segway te rijden. Dat kan tijdens een bedrijfsuitje, een familiefeest  of een teambuildingsdag. Wij bieden het rijden op een segway op veel van onze locaties aan maar u kunt ons natuurlijk ook naar u toe laten komen, zodat u op uw locatie uw gasten heel goed kunt vermaken. Segway rijden kan vanaf een jaar of 8.

Neem contact op


Segway huren voor een bedrijfsuitje

Segway huren voor teambuilding

Hoe wilt u Segway rijden?

Wij bieden u het als experience graag aan en bijvoorbeeld tijdens een jaarmarkt op een afgesloten parcours of een bedrijfsuitje op uw locatie.   Wij maken dan een parcours met verschillende mogelijkheden , we nemen helmen en haarnetjes mee zodat u veilig kunt leren rijden met dit unieke elektrische vervoermiddel.

Bedrijfsuitje op de openbare weg?

Bij Adventure Events zijn we van mening dat veiligheid voor alles gaat. Daarom bieden wij het Segway rijden niet aan op de openbare weg. Stel dat u dit bijzondere voertuig toch niet helemaal beheerst en u valt net als er een auto passeert? Daarom rijden we alleen Segway op uw locatie of een van onze locaties. Zelfs dan is een helm verplicht.

We nodigen u van harte uit om ook de mogelijkheden van een indoor event met Segways te bespreken , ook teambuilding hoort tot de mogelijkheden of een communicatie training! Verras u zelf met de Segway op uw bedrijfsuitje.

Interesse in Segway rijden?