Quad rijden

Quad rijden

Quad rijden met een bedrijfsuitje of een teambuildingsdag is een van onze meest spectaculaire activiteiten. Met onze Yamaha Grizzly quads bent u verzekerd van een stoere en sterke quad! We hebben speciaal voor de kinderen ook een aantal kleinere quads met uiteraard bijpassende kinderhelmen.

Neem contact op


Quad rijden met een bedrijfsuitje

Quad rijden op uw locatie?

Wij hebben meer dan 20 quads in ons bezit, die we door middel van ons eigen transport naar een gewenste locatie kunnen brengen. Quad rijden is mogelijk vanaf een uur. Ook geven we trainingen en een cursus als u professioneel met een quad moet rijden (bijvoorbeeld waterschappen, onkruid bestrijding enzovoort).

Adventure Events is ook beschikbaar om naar u toe te komen en zet in overleg graag een quadbaan uit waar u kunt rijden met uw bedrijfsuitje of een ander event. We zijn gespecialiseerd in quad rijden op verschillende locaties.  We verhuren geen quads voor quad rijden op de openbare weg.

Quad leren rijden of fun

Bij Adventure Events kunt u beide! Onze ervaren instructeurs kunnen u leren om met een quad om te gaan. Denk hierbij aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en de remmen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens uw bedrijfsuitje alleen maar voor de lol te rijden. Uiteraard is een helm altijd verplicht en moet u onze regels voor uw veiligheid strikt opvolgen.

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het terreinrijden met een quad, wij doen er alles aan om het zo in te vullen dat u een leuk avontuur beleeft met onze activiteiten. Quad rijden kan ook op uw eigen locatie. Wij komen dan graag naar u toe en zetten naar uw wensen het parcours uit.

Cursus quad rijden als bedrijfsuitje

Teambuilding met quad rijden

Interesse in Quad rijden?