Quad rijden

Quad rijden

Quad rijden tijdens een avontuurlijk bedrijfsuitje of een teambuildingsdag is één van onze meest spectaculaire activiteiten. Met onze Yamaha Grizzly quads bent u verzekerd van een stoere en sterke quad! Speciaal voor de kids hebben we een aantal kinderquads, uiteraard met bijpassende kinderhelmen.

Neem contact op


Quad rijden met een bedrijfsuitje

Quad rijden op uw locatie?

Wij hebben meer dan 20 quads, die we middels ons eigen transport naar een gewenste locatie kunnen brengen. Quad rijden is mogelijk vanaf een uur.

Ook geven we trainingen en een cursus als u professioneel met een quad moet rijden (bijvoorbeeld waterschappen, onkruid bestrijding, enzovoorts). Ook interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Adventure Events is ook in de gelegenheid om naar u toe te komen en een quadbaan uit te zetten op uw locatie voor een bedrijfsuitje of een ander evenement. We denken graag met u mee over geschikte locaties om quad te rijden. We verhuren geen quads waarmee u op de openbare weg kunt rijden.

U kunt onder andere quad rijden op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Wij zetten dan het parcours uit en begeleiden u terwijl u gebruik maakt van onze quads. Per groep stellen wij voldoende quads beschikbaar, zodat u voldoende meters kunt maken tijdens deze vermakelijke gemotoriseerde activiteit.

Leren rijden of voor de fun?

Bij Adventure Events kunt u beide! Onze ervaren instructeurs leren u hoe u het beste met een quad kunt omgaan. Denk aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en rem. Dit is belangrijk wanneer u voor uw werk op een quad moet rijden, maar is ook handig wanneer u voor de lol een parcours aflegt.

Als u ervoor kiest om voor de lol te rijden tijdens een bedrijfsuitje of familiedag, is het wellicht niet nodig om lang stil te staan bij de functionaliteiten van de quad en hoe u er het beste mee om gaat. We kunnen dan nóg korter stil staan bij de theorie en direct beginnen met rijden. Uiteraard is het dragen van een helm altijd verplicht en vragen wij u onze regels strikt op te volgen voor uw veiligheid.

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het terreinrijden met een quad. We vullen de dag zo in dat u en uw gezelschap optimaal kan genieten van onze activiteiten.

Cursus quad rijden als bedrijfsuitje

Teambuilding met quad rijden

Interesse om quad te rijden?