Kinderquads

Kinder Quads

Quad rijden met de Yamaha 125cc quads is iets wat al heel veel volwassen mensen kennen van Adventure Events, maar ook kinderen kunnen op onze quads rijden! Leuk bij een buurtfeest, een familiedag of bij een bedrijfsuitje met kinderen. Helaas organiseren wij niet voor particulieren met 1 of 2 kinderen dit onderdeel, we verwijzen u daarvoor naar www.Klimrijk.nl

Veiligheid voorop: helm is verplicht!

Adventure Events wil de deelnemers van het kinder quad rijden zoveel mogelijk tegen gevaren beschermen, daarom hebben we speciale kinderhelmen die verplicht zijn om te dragen. Daarnaast wordt er een veilige zone gemaakt waar de kinderen moeten blijven als er anderen aan het rijden zijn. Tevens hebben we de quads begrensd zodat de kinderen niet vol gas weg kunnen scheuren, maar rustig het quad rijden kunnen beleven.


Interesse? Neem contact op

Kinderquad rijden met familiedag of bedrijfsuitje

Kinder quad rijden: waar kan dat?

U kunt als groep op één van onze locaties terecht zoals bijvoorbeeld Beekse Bergen, Amsterdam of Eindhoven/ Klimrijk. Adventure Events biedt u ook graag de mogelijkheid aan om naar uw eigen locatie te komen tijdens een buurtfeest, een braderie, een bedrijfsopening of bedrijfsuitje. U zorgt voor een stuk grond en wij nemen materiaal mee om een parcours uit te zetten. Een laagdrempelige optie die wij aanbieden is het plaatsen van een opblaasbare quad baan.

Veilig op een kinder quad rijden

Voor welke leeftijd is kinder quad rijden geschikt?

Bij Adventure Events houden wij een leeftijd aan vanaf 10 jaar voor het rijden op een quad.  Voor de jongere kinderen gaan wij graag met u in overleg om de diverse mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van uw wensen en de doelgroep nemen wij de geschikte kinder quads mee.

In totaal hebben wij twee soorten kinder quads beschikbaar:
  1. Yamaha YFM 90cc
  2. Yamaha Grizzly 125cc

Uitdagend voor kinderen
Kinderquad rijden op buurtfeest

Interesse in kinder quad rijden?