Helikopter vliegen

Helikopter vliegen

Uw team heeft geweldig gepresteerd. Helikopter vliegen tijdens een bedrijfsuitje als beloning?

Helikopter vliegen, dat kan bij Adventure Events!

Wij hebben verschillende locaties waar dit kan maar kunnen ook vaak in uw buurt landen. Het is bijna onvoorstelbaar dat je tijdens een relatiedag of een bedrijfsuitje helikopter gaat vliegen, toch is het mogelijk. U kiest wat voor u belangrijk is, maar we waarschuwen u, het jaar erna kunt u bijna niet meer overtreffen. Neem contact op

Een droom werkelijkheid maken

Het vliegen met een helikopter is een droom die veel mensen hebben en normaal gesproken onbetaalbaar. Vanaf 50 gasten is het redelijk betaalbaar. De startkosten zijn relatief hoog, vergunningen moeten we regelen, brandstof om naar de locatie toe te vliegen enzovoorts.

Wij bieden het helikopter vliegen vaak aan in combinatie met een van onze andere activiteiten, anders staat iedereen heel lang te wachten op zijn of haar beurt. Tijdens uw bedrijfsuitje kunt u bijvoorbeeld aardappel kanon schieten, segway rijden, een ongeval simulator training volgen, off road quad rijden, een schilderij maken met Action Painting of…. ja, wij hebben helaas te veel mogelijkheden om alles op te noemen.

Daarom: neem contact op en we helpen u graag op weg, of nog liever: er vanaf de lucht in!


Extremer?

Dan vliegen we u met een helikopter naar een locatie toe waar u uw bedrijfsuitje heeft of product presenteert. Of we bestickeren de heli met uw bedrijfslogo.

Interesse in helikopter vliegen?