Ferrari rijden

Sportwagen rijden.

Droomt u er ook van om in een echte Ferrari te rijden?

Een grote droom van vele

Het rijden in een sportwagen, Ferrari, Lamborghini of een Porsche, hoe leuk is het om uw jubilaris of de werknemer die die bijzondere order heeft binnengehaald een rit aan te bieden in een Ferrari? Of tijdens een bedrijfsuitje iedereen een stuk te laten rijden met een supercar.

Na een dag met Adventure Events blijft één ding lang hangen: never a dull moment.

Neem contact op

Rijden in een Ferrari

Meer dan sportwagens

Als onderdeel van een bedrijfsuitje wordt er vaak sportwagen gereden, we kunnen dat aanvullen met bijvoorbeeld Quad rijden, aardappelkanonschieten, een bezoek aan het safaripark, een roofvogelshow of 4×4 rijden.
We waarschuwen u daarom; het geluid alleen al is verslavend! Als u eenmaal gereden heeft moet het lease wagen protocol op de schop. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het rijden met een Ferrari, Porsche of Lamborghini.

unieke ervaring in een Ferrari


Ferrari motor

Interesse in Ferrari rijden?

Extremer?

Dan hebben we een Duitse Autobahn experience voor u.

In Nederland hebben we een snelheidsbeperking die ons beperkt om de mogelijkheden van een sportwagen te benutten en te ervaren. Tijdens een rit op de Duitse autobaan gaan we een stuk harder dan in Nederland.

Locatie Sportwagen

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Adventure Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachten?

Onze adviseurs zoeken graag een locatie die het beste bij u past.

Wilt u meer weten over Ferrari rijden bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op.