Crosskarts

Crosskart of Sandbuggy rijden

Een crosskart of sandbuggy is een stoere buggy met een 270 CC Honda motor (9pk). Bij Adventure Events rijden wij met Bocarts; een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. We komen graag naar u toe om samen op de door u uitgekozen locatie de mogelijkheden te bekijken. 

Crosskart rijden kan bijna overal!

Adventure Events maakt van uw bedrijfsuitje of teamuitje een onvergetelijke dag. Zo word u één met de omgeving met onze uitdagende rit in een crosskart. Rij met een buggy door de blubber (als die er is), of hap het stof van de rijder voor u. Crosskarten is een lichamelijk zware activiteit en u kunt vies worden.

Neem contact op


Crosskart of Sandbuggy rijden

Kies uw locatie uit

U kunt kiezen uit één van onze locaties of wij kunnen de crosskarts naar u toe brengen. Uiteraard nemen we helmen en haarnetjes mee en indien gewenst wegwerp overalls. Dit dient echter vooraf opgegeven te worden. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij leggen u graag uit waarom u dit onderdeel wel of niet moet doen tijdens uw bedrijfsuitje.

Veiligheid boven alles

Bij Adventure Events bent u verplicht een helm te dragen tijdens het crosskarten en is er voordat u gaat rijden een stukje uitleg over wat niet en wel te doen als u met een crosskart gaat rijden. Niemand zit er natuurlijk op te wachten dat tijdens uw bedrijfsuitje of  teamdag een ongeluk gebeurt! Wij doen daarom ons uiterste best om samen met u een onvergetelijke en veilige dag voor u te maken.

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het crosskart rijden en maak deze dag tot een onvergetelijke. Bekijk onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie. Het geeft een beeld van crosskarten of sandbuggy rijden met onze Bocarts en toont de uitstraling van een mogelijke locatie. Zoals aangegeven kunnen we op basis van uw wensen de invulling van de dag volledig naar uw smaak invullen. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Sand buggy rijden als bedrijfsuitje

Sand buggy rijden over ruig terrein

Sandbuggy rijden op eigen locatie

Crosskart rijden op een grasveld tijdens teamdag

Interesse in Crosskart of Sandbuggy rijden?