Gemotoriseerd

Gemotoriseerd

Ervaar snelheid, spanning en een portie adrenaline. Alle ingrediënten voor een memorabel uitje!

Een gemotoriseerd uitje bij Adventure Events

Een gemotoriseerd uitje heeft alles in zich wat een bedrijfsuitje of teamuitje moet hebben. Zo ervaart u snelheid, spanning en een portie adrenaline, dé ingrediënten voor een leuk uitje.

Neem contact op

Veel geboekte gemotoriseerde activiteiten zijn:

4×4  rijden
Rijden door het water, over heuvels, zandpaden en diepe gaten met onze 4×4 wagens of uw eigen geschikte vervoer. Dit kan op diverse locaties in Nederland en België. U zult zelf veel rijden en bovendien nemen we in deze dag naast praktijk ook een stukje theorie mee. Een 4×4 cursus van Adventure Events is een feest. Ervaar het zelf.

Ontdek meer over 4×4 rijden

Quad rijden
Lekker snelheid maken en door de bossen racen op een quad. De eerste rondes zult u even moeten wennen maar daarna weet u uw weg door de bochten vast en zeker te vinden. Adventure Events zorgt dat er een uitdagend parcours voor u ligt.

Ontdek meer over quad rijden

Rib boot varen
Met een supersnelle boot tijdens uw bedrijfsuitje of teamdag heerlijk over de golven heen scheren? Een geweldige beleving met onze meer dan 200 PK sterke Rib boten.

Ontdek meer over Rib boot varen

4x4 rijden

Cursus quad rijden als bedrijfsuitje

Met snelheid over de rivier in een rib boot

Interesse in een gemotoriseerd uitje?

Naast deze populaire uitjes, hebben we nog veel meer keuze in ons aanbod. Zo is het ook mogelijk om een segway te huren, buggy of Ferrari te rijden. Geen enkele gemotoriseerd uitje is te gek voor ons.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gemotoriseerde uitjes?
Neem geheel vrijblijvend contact op.