Referenties

4×4 cursus

Tijdens onze 4×4 cursussen leert u wat u met een offroad voertuig kunt en hoe u welke obstakels moet nemen. We laten u vooral het rijden zelf ervaren. De 4×4 cursus bevat zowel theorie als praktijk over 4×4 rijden, maar het gaat er vooral om dat u zelf veel achter het stuur kunt kruipen.
Ontdek ons aanbod

Geschikt voor iedere uitdaging

De offroad trainingen worden gegeven op locaties die bij uw wens passen. Doordat wij op veel locaties in Nederland, Duitsland, en België rijden is de 4×4 cursus voor iedereen uitdagend. Wij hebben Land Rovers Discovery en Range rovers voor de 4×4 cursussen staan. U mag overigens ook met uw eigen offroad auto rijden. De 4×4 cursus die we voor u verzorgen beginnen vanaf drie uur voor het serieuze offroad werk, de cursussen tot drie uur geven een leuk idee, maar zijn meer ter vermaak.

“We hebben bij Adventure Events een top cursus gehad als bedrijfsuitje. Alles was super geregeld en de kennis van de instructeurs was uitmuntend!”

Jan Jansen – Supermarkt Jansen Tilburg

Afbeeldingsresultaat voor header suv 4x4

4×4 cursus in groepen

Als u met een groep komt 4×4 rijden, kunt u in overleg zelf bepalen wat voor u de einddoelen zijn. Wilt u leren om een riviertje veilig over te steken? Of gaat u liever leren hoe u met een Warn Lier moet werken? Wat dacht u van een berg op de juiste manier te bedwingen? Het kan allemaal als u met een groepje enthousiaste 4×4 liefhebbers onze offroad cursus zelf samenstelt.

Bekijk de 4×4 offroad cursus

4×4 cursus België

De trainingen in België zijn van ongekend niveau dankzij de grote hoogte verschillen, steile afdalingen, beekjes en nauwe doorgangen, waar geen enkele locatie in Nederland aan kan tippen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want deze dagen zijn nauwelijks duurder een 4×4 cursus in Nederland. Dit komt doordat wij een eigen vrachtwagen hebben, waarop we in één keer maar liefst vier 4×4 wagens mee kunnen nemen.

Bekijk de 4×4 cursus België

4×4 cursus Nederland

In Nederland kunnen we onze 4×4 cursussen op verschillende locaties geven, wilt u leren rijden op het strand? Of wilt u met uw 4×4 wagen eerder een training volgen in het bos? Adventure Events heeft verschillende mogelijkheden die we graag met u doornemen. Eén van de mogelijkheden is Beekse Bergen in Tilburg, maar ook locaties in Arnhem, Amsterdam en Zwolle zijn beschikbaar.

Bekijk de 4×4 cursus

Een bedrijfsuitje?

Adventure Events heeft de gedachtegang van de roemruchte Camel Trophy hoog in het vaandel staan! Stoere mensen die met elkaar zorgen dat we de eindstreep halen, niet het winnen was belangrijk maar het samenwerken. Een uitspraak uit die tijd: “liever onder het muskietennet dan thuis op het hemelbed…”

Ontdek ons aanbod bedrijfsuitjes  >

4×4 Cursus

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Adventure Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachte?

Onze 4×4 experts helpen u graag op weg (of liever nog: er vanaf) om een leuk bedrijfsuitje met 4×4 rijden te organiseren op de locatie die het best bij u past.

Wilt u meer weten over 4×4 curus bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op .