Verkeersveiligheid bedrijfsuitje

Verkeersveiligheid?

Een verkeersveiligheid bedrijfsuitje; een unieke ervaring!

Verkeersveiligheid en fun

‘Verkeersveiligheid’ en ‘fun’ lijken niet samen te gaan, maar wij bij Adventure Events maken het voor u mogelijk! Onze activiteiten kunt u  inzetten tijdens uw relatiedag, bedrijfsuitje of veiligheidsweek. Laat u verrassen door ons aanbod.

Neem contact op

Ons aanbod

1. Ja/Nee quiz

Deze quiz is het oude theorie examen waar we u 50 dias met verkeersborden of situaties laten zien met vragen die u moet beantwoorden met ja of nee. We hebben de colonnes en rouw stoeten weggelaten om iedereen een kans te geven het examen met goed gevolg af te leggen, uiteraard nemen we de vragen en antwoorden na afloop door zodat mensen ook wat leren. De Ja/Nee quiz kan ook op uw locatie, we hebben een beamer en scherm indien gewenst.

2. Ongevalsimulator

De ‘kantelwagen’ kan op zijn kant of over de kop draaien en we kunnen u leren om uit een auto te komen zonder extra kleerscheuren als u een ongeluk gehad waarbij uw wagen over de kop of op zijn kant is gegaan. We leren u de mogelijkheden en onmogelijkheden van een life hammer , hoe te handelen na een ongeluk waarbij uw kinderen aan boord zijn enzovoort. Deze ‘Ongevalsimulator’ of ‘Kantelwagen’ kunt u op bijna alle locaties inzetten, bijvoorbeeld tijdens een veiligheidsdag, een opening van een tankstation of tijdens een bedrijfsuitje.

3. Dronken Rijden

Met behulp van een speciale bril laten we u ervaren wat alcohol met u doet, we hebben verschillende brillen die u laten merken wat meer alcohol doet met uw rijvaardigheid en reactietijd.

Om het wat meer inzichtelijk te maken kunnen we u een parcours laten rijden op een quad of buggy of een leswagen (zodat we nog in kunnen grijpen). Dronken rijden kan op uw locatie tijdens een braderie, een veiligheidsdag of tijden een bedrijfsuitje.

4. Slipcursus

Dit kan zelfs op uw eigen locatie. We leren u wat u moet doen als uw wagen in de slip komt , maar we leren u ook hoe u kunt voorkomen dat uw wagen in de slip komt. Noodstops zijn ook een onderdeel van deze  anti slip training.

5. Noodstops

Remmen zou iedereen moeten kunnen met name een NOODSTOP! Toch blijkt dat in de praktijk nog geen 50% in een keer een goede noodstop kan maken. Noodstops oefenen als onderdeel van een bedrijfsuitje kan op uw locatie maar ook tijdens een bedrijfsuitje op een van onze locaties.

Interesse in een verkeer veiligheidsdag?

We maken graag een programma met bijvoorbeeld een schadepreventie training voor u op maat. Neem geheel vrijblijvend contact op.