Teambuilding

Teambuilding

Gezellig met elkaar omgaan tijdens een bedrijfsuitje of juist onderzoeken hoe je jezelf en je team kunt verbeteren door middel van een uitdaging?

Opdracht, task of lol?

Teambuilding is elkaar willen versterken door elkaar te helpen, maar ook plezier hebben en inzien waar je verbeterpunten liggen als individu, als team of als bedrijf. Als je elke losse deelnemer iets laat doen is het resultaat minder dan wanneer je als team en met elkaar werkt. Daag jezelf en je team uit met een uniek teambuilding bedrijfsuitje. Wij denken graag mee aan onvergetelijke ervaring.

Neem contact op

4x4 teambuilding tijdens bedrijfsuitje

Wat u van ons kunt verwachten

Zoals het hier staat lijkt het bijna saai, maar gelukkig heeft Adventure Events heel veel leuke en tevens zeer serieuze spellen en uitdagingen om uw doel te bereiken. De lol mag daarbij uiteraard niet ontbreken! Wij ontwikkelde bijvoorbeeld unieke Special Tasks, uitdagingen die uw team op de proef stellen en waarbij communicatie de basis vormt.  We geven u hierbij een voorbeeld van één van onze teambuilding bedrijfsuitjes:

Onze klant wilde van ons een communicatie training. Het was een bedrijf dat een ander bedrijf had overgenomen; twee afdelingen die in de toekomst samen een planning moesten maken. Van een tweetal ruimtes hebben we kantoren gemaakt waarbij één het hoofdkantoor was. Daarnaast werd er een werkruimte gecreëerd waar de planning uitgevoerd werd. De groep was hierbij onderverdeeld in de twee kantoren en het werkgebied. Het hoofdkantoor mocht telkens een andere deelnemer uitkiezen die twee aanwijzingen moest overbrengen naar het andere kantoor, daar moesten zij het weer overbrengen aan werkgebied. Uiteraard ging er veel mis in de communicatie waardoor grote hilariteit ontstond bij het zien van het resultaat. Het belangrijkste van die dag was vooral de hoeveelheid kennis die het team heeft opgedaan; veel gelachen, maar vooral heel veel geleerd.

Reactie van één van onze klanten

Het kan ook compleet anders, onderstaand voorbeeld is van een internationale klant (Ebay) dat over heel de wereld mensen had ingevlogen om elkaar te leren kennen en het team beter te laten functioneren. Voorwaarde was wel dat we dichtbij een luchthaven zaten (Schiphol, Amsterdam is dan de perfecte locatie).

Lees hieronder de brief die we kregen van een bedrijf dat uit Engeland kwam (K2), de vertaalde versie staat eronder. Een prachtig compliment.

We’re from the UK as part of a business who apply the learning about performance from world class sport to help people in other walks of life to get better at what they do. I was working with a global technology leadership team in Amsterdam to help them develop as a high performance team. We were asked to lead an enjoyable and challenging off site event to help the team learn about performance, team working and leadership in a fresh and interesting way. We were put in touch with the people at Adventure events. They made the whole process a pleasure, were great to work with throughout and the day was a great success.

More specifically:
Richard and Monica took their time to completely understand the brief they were given and what we wanted to achieve from the day.

They shaped a series of activities and challenges that met the brief perfectly, described them well to us over the phone, made a few very slight adjustments to the plan without any fuss and bother.

They were a huge help on the day working well with us to ensure the activities ran superbly and delivered what the team needed.

The day delivered absolutely what we wanted it to, and more.

I wouldn’t hesitate to use them again or to recommend them to others who want to do something similar.

Vertaalde versie:

Wij zijn deel van een Engels bedrijf en verantwoordelijk voor het helpen van mensen om beter te worden in wat ze doen. Wij gebruiken hiervoor technieken die in de topsport hebben bewezen tot betere prestaties te leiden.

Ik werd gevraagd te werken met een wereldwijd technologisch leiderschapsteam in Amsterdam om hen te helpen zich te ontwikkelen naar een high performance team. We werden gevraagd op een frisse en interessante manier tijdens een plezierig en uitdagend off-site evenement het team wat te leren over performance, teamwork en leiderschap. Hierdoor kwamen wij in contact met Adventure Events.

Ze maakten het hele proces tot een genot, waren geweldig om mee te werken en de dag was een groot succes. Richard en Monica staken veel tijd in het volledig begrijpen van de opdracht en de resultaten die wij met het team wilden boeken. Zij ontwikkelden een aantal activiteiten en uitdagingen voor het team die perfect aansloten bij wat we wilden.  Tijdens een conference call konden zij ons uitstekend beschrijven wat hun ideeën waren en hoe die zouden leiden tot het door ons gewenste resultaat. De kleine aanpassingen die wij daarna nog wilden, werden probleemloos omgezet. Tijdens de dag zelf hebben ze enorm goed met ons samengewerkt en ervoor gezorgd dat de activiteiten echt perfect liepen wat exact leidde tot wat wij bij het team wilden bereiken. De dag leverde ons meer dan het gewenste resultaat. Ik zou ze bij een volgende gelegenheid zeker weer inzetten en beveel ze van harte aan bij bedrijven die iets dergelijks willen doen.

Interesse in teambuilding?

Neem gerust contact op , wij maken een programma wat bij u past, waar u het wil hebben en we maken een uniek events voor uw deelnemers.
Neem geheel vrijblijvend contact op.