Portugal betaalbaar avontuur

Portugal als bedrijfsuitje of teambuilding?

Een paar dagen Portugal als bedrijfsuitje is betaalbaarder dan je denkt.

Zet uw Personeel in een Portugees zonnetje!

Uw sales team heeft die super order binnengehaald of de mannen en vrouwen van de werkvoer hebben door veel uren te draaien en slim te werken die speciale order op tijd kunnen leveren, dat verdient een beloning die ze nooit meer vergeten. Adventure Events heeft in Portugal materiaal staan, maar ook de kennis en contacten om daar een onvergetelijk bedrijfsuitje te bieden aan u en uw personeel.

Neem contact op

4x4 offroad rijden in Portugal

Een betaalbaar aanbod

Adventure Events heeft een groot aantal activiteiten in Portugal aan te bieden. Zo kunnen we daar 4×4 terrein rijden, kanoën, met 120km/uur van een kabelbaan af (1800 meter lang, 150 meter hoog), klimmen, bobsleeën, naar een waterval van 300 meter toe klimmen, etc. Het grootste voordeel? Alles is betaalbaar! ‘s Avonds in een zeer luxe restaurant eten is de enige uitzondering. U bent hiervoor meer dan 30 euro per persoon kwijt, inclusief wijn of andere drankjes. Vliegen kost nog geen 100 euro per persoon en een luxe hotelkamer heeft u al voor maar liefst 50 euro. Dat kan een gave cursus off road rijden in prachtig Portugal niet in de weg staan toch?

Cursus 4x4 rijden in Portugal

Interesse in een bedrijfsuitje in Portugal?

Wij stellen deze op maat samen, geven u een eerlijk verhaal en een vriendelijke prijs. Wilt u zelf de vlucht regelen? Kan ook. Belangrijkste is dat uw personeel een geweldig avontuur beleefd in de prachtige Portugese binnenlanden. (we zitten in een groot natuurgebied met ongekend natuurschoon) , wilt u meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact op.