Beekse Bergen

Bedrijfsuitje of familiedag XXL

De Beekse Bergen in Brabant: nergens zoveel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, een familie uitje of een relatiedag.

Jong, oud, educatie, speels of stoer?

Het kan allemaal bij de Beekse Bergen. Adventure Events is al jaren leverancier en organisator van bedrijfsuitjes op deze prachtige locatie! Want of je nu wilt genieten van de dieren, luxe wilt eten, overnachten, zwemmen, met kleine kinderen naar Speelland wilt, rijden met een 4×4 op het grootste en mooiste 4×4 terrein in Nederland, quad rijden, aardappelkanon schieten, Action Painting, een snelle Rib boot varen, helikopter vliegen of Ferrari rijden, het kan op 1 locatie!

Neem contact op

Segway rijden

leuk

Een segway is een uniek voertuig en het rijden is helemaal niet moeilijk! Kom tijdens uw bedrijfsuitje op het outdoor terrein zelf een segway ervaren.

Lees meer  >

Crosskarten

actief

Rij met een kart door de blubber (als die er is), of hap het stof van de rijder voor u. Hoe hard durf jij over de zandbulten van de Beekse Bergen te rijden?

Lees meer  >

Shooting Games

Indrukwekkend

Voor alle leeftijden hebben we schietspellen: luchtbuks, laserschieten, aardappelkanon, kruisboog schieten, blaaspijpen, pistolen, enzovoort.

Lees meer  >

Rib boot varen

gezellig

De sensatie van het varen met een rubberboot met ontzettend veel vermogen is ongekend. Geniet van je haren die wapperen in de wind!

Lees meer  >

Aardappel kanon

uniek

Als een van de meest bijzondere shooting games heeft Adventure Events aardappel schiet kanonnen. Een unieke ervaring voor uw team!

Lees meer  >

4x4 rijden

uitdagend

Samen met ons team 4×4 rijden in grote Land Rovers. Van een korte ervaring tot een dag training over het grootste 4×4 terrein van Nederland.

Meer over 4×4 rijden  >

Ferrari rijden

onvergetelijk

We waarschuwen u alvast; het geluid alleen al is verslavend! Laat uw jongensdroom uitkomen en kom rijden in een écht stoere sportwagen.

Lees meer  >

Sandbuggy rijden

intensief

Het woord zegt het al: zand, zand en nog meer zand. Dat is in overvloed aanwezig om met speciaal geprepareerde buggy’s doorheen te rijden!

Lees meer  >

Safari

indrukwekkend

Tocht door het safaripark. Per Land Rover, per safari bus, met of zonder speciale Ranger die u alle informatie verstrekt over de wilde dieren.

Neem contact op  >

Roofvogel show

prachtig

Met de grootste en mooiste roofvogels een clinic volgen? Bij Beekse Bergens is nog alle ruimte om de mooiste roofvogels vrij te laten vliegen.

Neem contact op  >

Djembé spelen

muzikaal

Trommelen en muziek maken met de hele groep. U leert van een Afrikaanse rasta man hoe u samen muziek maakt op verschillende instrumenten.

Lees meer  >

Interesse in een bedrijfsuitje waarin alles kan?

Neem contact op, wij leggen u uit wat de ongekende mogelijkheden zijn voor uw bedrijfsuitje of familiedag op de Beekse Bergen.
Vanaf 25 mensen kunnen we hier terecht maar ook voor 1.000 gasten draaien we onze hand niet om.