Beekse Bergen

Bedrijfsuitje of familiedag XXL

De Beekse Bergen in Brabant: nergens zoveel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, een familie uitje of een relatiedag.

Jong, oud, educatie, speels of stoer?

Het kan allemaal bij de Beekse Bergen. Adventure Events is al jaren leverancier en organisator van bedrijfsuitjes op deze prachtige locatie! Want of je nu wilt genieten van de dieren, luxe wilt eten, overnachten, zwemmen, met kleine kinderen naar Speelland wilt, rijden met een 4×4 op het grootste en mooiste 4×4 terrein in Nederland, quad rijden, aardappelkanon schieten, Action Painting, een snelle Rib boot varen, helikopter vliegen of Ferrari rijden, het kan op 1 locatie!

Neem contact op

Sandbuggy rijden op eigen locatie

Voor volwassenen kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen, onder andere:

Segway rijdenEen segway is een uniek voertuig dat zo in de film Back to the Future zou kunnen, toch kunt u tijdens het bedrijfs uitje op het outdoor terrein zelf een segway ervaren. Meer over segway huren.
PowerturnenGeen stuur! Scarey? Ja want alleen als je met twee bestuurders samenwerkt, komt de powerturn daar waar jij naar toe wilt!
CrosskartenHoe hard durf jij over de zandbulten van de Beekse bergen te rijden met je kart?
Shooting GamesWie schiet er het beste van jullie team? Dat kan alleen met verschillende soorten van schieten vergeleken worden: kruisboog, handboog, blaaspijp of luchtbuks schieten.
DriftenMet BMW 3 serie. Op deze baan in Brabant kunt u de basisbeginselen leren van het racen en driften met BMW 3 serie wagens!
Rib Boot varenDe sensatie van het varen met een rubberboot met erg veel vermogen is ongekend. Geniet van je haren wapperend in de wind!
KlimmenLow rope parcours. Een mooi en ongevaarlijk klimparcours waar de survivelaars onder ons zich uit kunnen leven.
Shooting GamesKruisboog schieten, handboog schieten, buks schieten, blaaspijp schieten, aardappel kanon schieten, laser schieten voor de kinderen.
4×4 off road rijdenMet Land Rovers. Van een korte ervaring tot een dag training over het grootste 4×4 terrein van Nederland.
Benidorm Bastards: Met scootmobielen rijden.
Mountainbike:Parcours met een heuse zandberg.  Het Nederlandse kampioenschap veldrijden werd hier in 2013 georganiseerd.
Kano varen:De basisbeginselen van het kanovaren leren? Op de Beekse Bergen, met Canadese kano’s leer je het in no time!
Paard en wagenLeren mennen. Een toertocht met paard en wagen door de bossen zelf leren mennen? Ook hier zal de schoonheid van de bossen van de Beekse Bergen outdoor center u verrassen.
Sportwagen rijden(Ferrari, Porsche, enzovoort) Uiteraard gaat u vanaf hier de weg op zelfs de snelweg ligt dichtbij …..
KartenOp het outdoor terrein van het Event Center ligt een geasfalteerde baan waar u naar hartelust met een team kunt karten. Wie is het snelste?
Sandbuggy rijden:Het woord zegt het al: zand, zand en dat is in overvloed aanwezig om met uw speciaal geprepareerde buggy doorheen te rijden.
Tank rijdenOp de Beekse Bergen is een aantal grote vlakten waar u met een tank de meest vreemde capriolen kunt maken.
SafariTocht door het safaripark. Per Land Rover, per safari bus, met of zonder speciale Ranger die u alle informatie verstrekt over de wilde dieren. We regelen de tocht zoals u hem wilt!
Roofvogel show:Met de grootste en mooiste roofvogels een clinic volgen? Hier is nog alle ruimte om ze te laten vliegen.
Djembee:Trommelen en muziek maken met de hele groep. U leert van een Afrikaanse rasta man hoe u samen muziek maakt op verschillende instrumenten.
Ice CarvenLaat de artistieke kant in u naar boven komen en maak de mooiste ijssculptuur!

Voor kinderen zijn er ook veel mogelijkheden, waaronder kinderquad rijden, of met een Ranger op stap en uitleg krijgen over de wilde dieren. Zelfs met een 4×4 wagen dichtbij de giraffen en andere dieren is mogelijk.

Interesse in een bedrijfsuitje waarin alles kan?

Neem contact op, wij leggen u uit wat de ongekende mogelijkheden zijn voor uw bedrijfsuitje of familiedag op de Beekse Bergen.
Vanaf 25 mensen kunnen we hier terecht maar ook voor 1.000 gasten draaien we onze hand niet om.