Bedrijfsuitje in buitenland

Over de grens bedrijfsuitje

Adventure Events heeft eigen vervoer, bussen, vrachtwagens en aanhangers. Daarmee zorgen wij ervoor dat we ook in het buitenland een event voor u kunnen maken!

Buitenlands Bedrijfsuitje

Adventure Events heeft geen vaste locatie, maar is in de unieke beschikking om geheel verplaatsbaar te zijn. Op uw wens kunnen wij op iedere geschikte locatie een leuk, avontuurlijk bedrijfsuitje organiseren. Wij werken vaak in Duitsland, België en Portugal en weten hier een aantal ideale locaties om u en uw team een onvergetelijke ervaring aan te bieden.

Neem contact op

4x4 rijden in buitenland

Ons aanbod

België

Met name onze locatie in België (15 minuten voorbij Maastricht) is ongekend door zijn enorme hoogteverschillen, en de ruigheid van het terrein. Uw gasten voelen zich echt in het buitenland, wat een onvergetelijke ervaring achter laat. Quad en 4×4 rijden in de Belgische Ardennen is erg populair op deze locatie. Daarnaast is er van alles mogelijk met shooting games, een GPS tocht enzovoort.

Duitsland

In Duitsland hebben we ook een prachtlocatie liggen waar we veel bedrijfsuitjes doen, deze locatie is wat minder ruig dan België. Wel is de afstand vanuit bijvoorbeeld Groningen en Drenthe veel prettiger.

Portugal

Portugal is een hoofdstuk apart, hier hebben we een aantal wagens staan waarmee we 4×4 rijden of andere geweldige uitjes kunnen maken, we kennen de omgeving van Villa Real goed, met als klapper de Fisgas, een waterval van 300 meter waar we in een uur naar toe klimmen.

Ook gaan we hier met de groepen vaak naar Pena Aventura een pretpark waar een 1800 meter lange staalkabel tussen 2 berghellingen is gespannen, u gaat in een tuigje hangend aan een karretje met 120 km per uur op 150 meter hoogte van de ene naar de andere kant.

Interesse in een buitenlands bedrijfsuitje?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden .
de prijs valt mee , zeker in België en in Portugal waar we eigen auto’s hebben staan en er dus geen transport bij komt.
Neem geheel vrijblijvend contact op.