Jeep rijden

Jeep rijden

Het verschil tussen Jeep en 4×4

4×4 auto of Jeep?

Jeep is een automerk dat door veel mensen als verzamelnaam wordt gebruikt voor 4×4 auto’s. Bij Adventure Events maken wij voor onze evenementen gebruik van Landrovers, maar kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden voor 4×4 rijden met Jeeps. Voor kinderen hebben wij een unieke ervaring Jeep rijden met speciale trapauto’s in de vorm van een Jeep.
Neem contact op

Cursus 4x4 rijden met jeep

4x4 rijden door rivieren en sneeuw

Evolutie van 4×4 auto’s

De huidige 4×4 auto’s hebben hun oorsprong te danken aan een in 1903 uitgebrachte Nederlandse autofabrikant; die bouwde de eerste 4×4.
Pas tientallen jaren later werd de Jeep gebouwd. Voor het 4×4 rijden is dit een mooie start geweest maar tegenwoordig zijn er heel veel verschillende vormen van 4×4 aandrijving en ook toepassingen van 4×4. Nog steeds zijn er merken die echte offroad voertuigen bouwen maar ook merken die 4×4 bouwen om veiligheidsredenen.

Jeep rijden met Adventure Events

Bij Adventure Events hebben we het rijden met Jeeps in allerlei vormen voor uw bedrijf of uw vermaak. Denk bijvoorbeeld aan Jeep rijden als bedrijfsuitje, 4×4 cursus of training. Met onze kennis, eigen 4×4 wagens, vrachtwagen en onze contacten kunnen we een bijzonder programma voor u maken met Jeeps; van dagcursus tot bedrijfstraining en van kinder Jeep baan tot offroad rijden. Naast ons diverse aanbod activiteiten beschikken wij over een groot aantal locaties en zijn wij in de mogelijkheid met het gewenste materiaal naar uw eigen locatie te komen. Zo kunt u bij ons ook kennis maken met Jeep tijdens een 4×4 cursus in België.

Interesse in 4×4 Jeep offroad?

Bijzonder Jeep programma?

Wij maken een programma naar uw wensen.

Locatie 4×4 Jeep Offroad

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Adventure Events op alle locaties een onvergetelijke dag. Heeft u zelf een locatie ter beschikking of een locatie in gedachten? Onze 4×4 experts helpen u graag op weg
(of liever: er vanaf).

Wilt u meer weten over 4×4 Jeep offroad bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op.