4×4 rijden op eigen locatie

4×4 Offroad op uw locatie

Wilt u op uw eigen locatie 4×4 rijden?

Adventure Events komt naar u toe

Op uw eigen weiland of op een braakliggend stuk grond naast uw (auto)bedrijf 4×4 rijden? Of creëer een groot spektakel met een uitdagend 4×4 parcours tijdens een lente fair of braderie. Adventure Events beschikt over kennis én de juiste materialen waarmee we op uw uitgekozen locatie snel een uitdagend parcours aan kunnen leggen. Denk bijvoorbeeld aan een brug waar je zowel onderdoor als overheen kunt rijden. Wij maken het mogelijk en bouwen snel en veilig een geschikt parcours.

Cursus 4x4 rijden op locatie

Veiligheid voorop

Het aanleggen van een 4×4 parcours lijkt heel makkelijk, maar vergis u niet! De meeste kraan- of shovel-machinisten leggen het parcours veel te netjes aan wat normaal gesproken uiteraard prima is. Het nadeel is alleen dat dit dan geen uitdagend offroad 4×4 parcours is. Wij bij Adventure Events willen juist uitdaging in het parcours hebben om u een onvergetelijke dag te bieden. Hiervoor zijn de juiste kennis en materialen nodig.

Wij komen graag met u praten om te zien wat er op uw locatie gedaan kan worden. We gaan er van uit dat u een CLIK melding doet en met de eigenaren van de grond overlegd heeft. Bij akkoord komen we u graag helpen om een gaaf parcours op te zetten voor een dag 4×4 rijden in Nederland.

Interesse in 4×4 offroad op uw locatie?

Locatie 4×4 Offroad

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Adventure Events op alle locaties een onvergetelijke dag. Heeft u zelf een locatie ter beschikking of een locatie in gedachten? Onze 4×4 experts helpen u graag op weg
(of liever: er vanaf).

Wilt u meer weten over 4×4 offroad op locatie bij Adventure Events?
Of heeft u interesse in een leuk bedrijfsuitje met 4×4 rijden?
Neem geheel vrijblijvend contact op .