4×4 offroad

4×4 offroad

Zelf 4×4 off road rijden met een Landrover of Jeep?

De mogelijkheden van off road 4×4 rijden

We willen u graag meenemen in deze wondere wereld waarin we u op allerlei manieren leren omgaan met 4×4 wagens (vaak Jeeps genoemd maar Jeep is een merk net als Landrover, Toyota, Mitsubishi enzovoort).
Neem contact op

4x4 offroad rijden als cursus

4x4 off road rijden met een Landrover of Jeep

Wat kunt u verwachten?

Wij bieden programma’s van een uur tot een hele dag of weekeinde off road rijden in België waar we in de Ardennen een geweldig terrein tot onze beschikking hebben met ongekende mogelijkheden:

  • Flinke hoogteverschillen
  • Uitdagende rotspartijen
  • Beekjes
  • Smalle doorgangen

Kortom, alles voor de echte avonturier. En natuurlijk staat veiligheid altijd voorop bij het rijden met onze 4×4 offroad wagens. Naast België beschikken wij over verschillende uitdagende terreinen in Nederland en Duitsland. Volgt u een 4×4 cursus met uw relaties, personeel of vrienden? Wij adviseren u graag welke locatie het meest geschikt is voor uw 4×4 avontuur.

Hulp nodig?

Heeft u een probleem met uw 4×4 wagen? Of wilt u graag een dagje voor de lol rijden met een Jeep of andere 4×4 dan kunnen we u op weg helpen (of er vanaf, wat u wilt). Bel gerust. Wij geven soms als antwoord dat uw klus niet geschikt is voor ons bedrijf maar verwijzen u graag door naar een ander bedrijf met voldoende kennis of een betere prijsstelling. Zo werken we al jaren samen met Janssen Landrover Parts, All American Import (Toyota), Dangel (“gewone” auto’s en bussen omgebouwd naar echte 4×4 auto’s).

Interesse in 4×4 offroad?

Extremer?

Ook in Portugal hebben we een 4×4 locatie met mooie terreinen.

Portugal is een zeer mooi land waar we een aantal wagens hebben staan, We zitten in de buurt van Vila Real en kunnen ook de reis naar Portugal voor u regelen.

Locatie 4×4 Offroad

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Adventure Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachten?

Onze 4×4 experts helpen u graag op weg (of liever nog: er vanaf) om een leuk bedrijfsuitje met 4×4 rijden te organiseren op de locatie die het beste bij u past.

Wilt u meer weten over 4×4 offroad bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op .