4×4 locaties

4×4 locaties

Om u een beeld te geven van waar we allemaal 4×4 kunnen rijden!

Locaties voor 4×4 rijden

Bij Adventure Events doen wij er alles aan om van uw bedrijfsuitje, teambuilding dag, buurtfeest of familie dag een onvergetelijke ervaring te maken. 4×4 rijden is één van onze meest geboekte activiteiten en daarom beschikken wij over een groot aantal locaties. Iedere locatie is uniek met zijn eigen faciliteiten, natuur en mogelijke horeca gelegenheden. Bekijk ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Cursus 4x4 rijden op diverse locaties

Onze favoriete locaties

Tiel (Gelderland)

Bij Tiel hebben we een locatie liggen waar we beschikking hebben tot luxe horeca en een leuk en uitdagend 4×4 terrein aan het water. Op deze locatie kunnen we naast 4×4 rijden we ook quad rijden en met ribs varen.

Amsterdam (Noord Holland)

Bij Amsterdam ligt een mooie offroad locatie waar we een gigantische berg tot onze beschikking hebben; de hoogste van Nederland! Quad rijden en verschillende andere activiteiten zijn hier ook mogelijk.

Utrecht (Utrecht)

Utrecht is onze nieuwste locatie waar wij erg trots op zijn! Naast de super nette horeca bieden wij op deze locatie waterskiën en indoor surfen aan als uniek aanbod.

Tilburg (Noord Brabant)

Tilburg beschikt over ons grootste en meest veelzijdige 4×4 terrein van Nederland. Hier kunnen we al onze activiteiten laten plaatsvinden: van quad rijden tot helikopter vliegen, van vuurspuwen tot action painting. De horeca gelegenheid is op deze locatie super. Daarnaast is een bezoek aan het Safaripark Beekse Bergen natuurlijk ook mogelijk!

Zwolle (Overijssel)

Bij Zwolle hebben we een groot 4×4 terrein liggen wat helaas i.v.m. vergunningen beperkt open is. Doordeweeks gaat het voor bedrijfsuitjes goed, maar zijn de weekenddagen slecht mogelijk.

Eindhoven (Noord Brabant)

Bij Eindhoven ligt een groot bos dat afhankelijk van het weer extreem zwaar kan zijn. Deze locatie biedt een unieke ervaring die intensief en uitdagend is. Nadeel is dat er beperkte horeca mogelijkheden zijn.

Arnhem en Nijmegen ( Gelderland)

Tussen Arnhem en Nijmegen ligt een mooie 4×4 locatie met een goede horeca gelegenheid. Deze locatie is erg luxe waar we de mogelijkheid hebben om veel van onze activiteiten te kunnen uitvoeren.

Maastricht (Limburg)

Tussen Aken, Luik en Maastricht ligt een extreem groot en ruig 4×4 terrein waar we elk jaar tientallen uitjes organiseren. Het eten is hier Belgisch goed en is er op deze locatie de mogelijkheid om quad te rijden en andere activiteiten te plannen.

4x4 off road rijden met een Landrover of Jeep

Vraag ons advies

Komt u er nog niet helemaal uit en wilt u ons professioneel advies? In overleg kijken we samen met u naar wat voor u de meest geschikte 4×4 offroad locatie is. Wij houden rekening met: beschikbaarheid, kosten/budget, reistijd, duur en inhoud programma, gewenste horeca, gewenste andere activiteiten, enzovoort. Naast bovenstaande locaties in Nederland kunt u bij ons ook off road rijden in België. Ook is het mogelijk om op uw terrein een 4×4 parcours uit te zetten, dus er zijn opties genoeg!

Interesse in een 4×4 locatie?

Extremer?

Ook in Portugal hebben we een 4×4 locatie met veel mogelijkheden.

Portugal is een zeer mooi land waar we een aantal wagens hebben staan. We zitten in de buurt van Vila Real en kunnen ook de reis naar Portugal voor u regelen.

Locatie 4×4 Offroad

Voor elk gewenst aantal personen organiseert Adventure Events op alle gewenste locaties een onvergetelijke dag. Of heeft u zelf een locatie ter beschikking of een mooie locatie in gedachten voor een spannende off road cursus?

Onze 4×4 experts helpen u graag op weg (of liever nog: er vanaf) om een leuk bedrijfsuitje met 4×4 terrein rijden te organiseren op de locatie die het best bij u past.

Wilt u meer weten over 4×4 offroad bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op.