4×4 cursus

4×4 cursus

Droomt u ervan 4×4 te rijden in uw terreinwagen of in een landrover van ons?

Een 4×4 cursus volgen?

Voor iedereen die houdt van uitdaging en adrenaline, is 4×4 rijden een echte aanrader. Een off road cursus is wel vrij breed en u heeft misschien behoefte aan een maatwerk cursus. Als u naar de Noordpool gaat, leren we u graag andere dingen dan wanneer u naar een woestijn gaat. Als u met uw bedrijfsauto 4×4 gaat rijden, heeft u weer andere wensen. Daarom bieden we u een 4×4 cursus op maat.

4×4 cursus op maat

Naast de standaard 4×4 cursussen is er bij Adventure Events ook de mogelijkheid om een off road cursus op maat te volgen. Dit kan met uw auto, in uw omgeving of op één van onze locaties en in een wagen van ons.

We kiezen samen voor een terrein dat het beste aansluit op uw praktijk. We beschikken in Nederland over verschillende 4×4 locaties voor de cursus, maar we kunnen ook uitwijken naar België, Duitsland, Portugal of zelfs Zuid-Afrika als dat meer in de buurt komt van uw wensen.

Neem contact op

Ervaring in 4x4 rijden

Zelf 4x4 rijden met een cursus

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een 4×4 cursus komt zowel theorie als praktijk aan bod. We gaan u niet vertellen hoe sterk de motor is en wat deze voor inhoud heeft. Belangrijke zaken die bij de theorie van de cursus 4×4 rijden wél aan bod komen zijn:

  • wat doen en kunnen de banden
  • wat doet een tussenbak
  • hoge en lage gearing
  • wat zijn vrijloopnaven
  • uw zithouding
  • rijden in een versnelling of automaat
  • het nemen van steile hellingen en het afdalen ervan
  • het rijden door een riviertje of ander water

Nadat we bovenstaande punten hebben doorgenomen en eventuele vragen zijn behandeld, wordt het tijd om in de wagens te stappen en de geleerde theorie in de praktijk te brengen. 

Interesse in een off road cursus?

Extremer?

Ook in een vrachtwagen van 30 ton leren we u graag off road rijden.
Of trotseert u het terrein liever in een crashtender van 40 ton?

Locatie 4×4 cursus

Er zijn veel locaties waar u bij ons een cursus 4×4 rijden kunt volgen, afhankelijk van uw wensen en budget. We noemen als voorbeeld Amsterdam, Eindhoven, Beekse Bergen, België (Bilstain) of we trainen u indien gewenst op uw eigen locatie.
Neem geheel vrijblijvend contact op.