4×4 cursus Zuid-Afrika

4×4 Cursus Zuid-Afrika

U gaat naar Zuid-Afrika (Namibië, Botswana, etc.). Maar dan?

Krijg 4×4 ervaring geschikt voor Zuid-Afrika

Tijdens deze 4×4 off road Cursus  dag leren we u hoe u met een 4×4 het beste om kunt gaan in Zuid Afrika en welke vragen u moet stellen aan het autoverhuurbedrijf om tijdens uw vakantie niet vast te komen zitten of andere onverwachte uitdagingen te krijgen.
Neem contact op

Cursus 4x4 rijden in Zuid-Afrika

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Zuid-Afrika training gaan we iets verder in op het rijden over zand (en niet door het zand, de basis van het verschil: vastzitten of rijden).

We gaan u uitleggen hoe u de wagen met een heel simpel stukje gereedschap kunt prepareren. Natuurlijk komen hoge en lage gearing, vrijloop naven, stuurtechniek, verkennen, risico’s inschatten en vermijden aan bod. We gaan geen urenlange theorie geven maar 10 minuten uitleg over de veiligheid en daarna op pad om onderweg de dingen in de praktijk te laten zien en uit te leggen waarna u ze gelijk in praktijk kunt brengen.

Interesse in 4×4 Zuid Afrika cursus?

Extremer?

Dan stellen we een cursus voor u of uw reis gezelschap samen.

Wilt u een off road cursus met 4×4 rijden op maat dan stellen we die graag samen voor u. Afhankelijk van waar u de nadruk op wilt leggen, zorgen we voor de juiste locatie. Dit kan ergens in Nederland zijn, maar een 4×4 cursus in België of Portugal behoort ook tot de mogelijkheden.

Natuurlijk kan dit ook met een groep mensen die willen leren 4×4 rijden.

Liever goed voorbereid op de weg?

Speciaal als u op vakantie gaat naar bijvoorbeeld Botswana, Namibië of Zuid-Afrika hebben we de juiste training voor u!

Wilt u meer weten over 4×4 offroad rijden bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op .