4×4 cursus België

4×4 cursus in Belgische Ardennen

Volg een 4×4 cursus in België op ons fantastische terrein in de Ardennen, op slechts 20 minuten rijden van Maastricht. Of u nu met een grote groep, kleine groep of alleen aansluit, het kan allemaal.

Off road rijden in België

Adventure Events organiseert behalve bedrijfsuitjes ook echte 4×4 cursussen in België of andere locaties door heel Nederland. Hier leert u hoe u onder zware omstandigheden off road kunt rijden. Tijdens de 4×4 cursus in België besteden we zo min mogelijk tijd aan de theorie.

We nemen kort de veiligheidsregels door, zodat er genoeg tijd overblijft om het 4×4 rijden vooral te ervaren op het 43 hectare grote terrein in België. Onderweg stoppen we en geven we uitleg die u in de praktijk kunt proberen.

Neem contact opKom 4×4 rijden in Bilstain, België

De 4×4 cursus België is anders dan de cursussen die in Nederland gegeven worden. In Nederland zijn nergens zulke fantastische hellingen te vinden als op deze locatie. Wij rijden hier al meer dan 25 jaar en verbazen ons telkens weer over de natuur. Reeën, wilde zwijnen, vossen, eekhoorns: u kunt ze zomaar tegenkomen tijdens het 4×4 rijden in de Ardennen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de 4×4 cursus zelf én het off road rijden in België: we rijden van steile hellingen en afdalingen, geven u reistips, laten u door een beekje rijden, leggen hoge en lage gearing uit, zitpositie, veiligheid en hoe u met een investering van 2 euro ineens een compleet ander offroad voertuig krijgt. We leggen een differentieel uit, een sper en het nut er van.

Zie ook het filmpje, dat is gemaakt door deelnemers van een 4×4 cursus België, zoals we die meestal geven. Hier ziet u het plezier, maar ook de blijkbaar onmogelijke hellingen die we u gaan leren te bedwingen.

Data voor 2020

  • 23 Februari
  • 22 Maart
  • 26 April

  • 27 september
  • 25 oktober
  • 22 november

rijden door de bossen van België

Interesse in 4×4 cursus in de Belgische Ardennen?

Hoe ziet een cursusdag 4×4 rijden in België eruit?


We ontvangen u tussen 10.15 en 10.25 uur met koffie of thee en iets lekkers. Om 10.30 uur leggen we wat uit over de veiligheid onderweg tijdens de 4×4 cursus België. Om 10.45 uur gaan we met de 4×4 wagens het grote terrein op en zullen we onderweg dingen uitleggen, zodat u in de toekomst zelf weet wat u moet doen in lastige situaties.

 

Rond 13.00 uur gaan we lunchen. Dit doen we zo kort mogelijk (half uurtje), zodat we zo snel mogelijk weer op pad kunnen (of liever van de paden af) om uw off road kennis en ervaring zo groot en rijk mogelijk te maken. In het middagprogramma zit een blikje fris, een candybar en nog een hoop steile afdalingen en off road routes. Rond 16.30-17.00 uur is de dag afgelopen.

Prijzen 4×4 cursus België

De prijs voor een hele dag off road rijden in België is 199,- euro p.p. Komt u met meer mensen, dan is de prijs 179,- euro p.p. Ook is het mogelijk om een privé cursus te nemen. Zo’n cursus kost 275,- per persoon (prijs gebaseerd op minimaal 3 personen). Meld je direct aan voor een 4×4 cursus in België of stel uw vraag aan ons.

Neem contact op

4x4 rijden in België ervaren

Door de modder in België rijden met een 4x4 cursus

4x4 rijden in Bilstain