4×4 cursus België

4×4 cursus volgen?

Dat kan op ons fantastische terrein 20 minuten voorbij Maastricht. Grote groepen, kleine groepen, zelfs 1 deelnemer is mogelijk.

4×4 rijden: veel zelf ervaren achter het stuur

De eigenaar van Adventure Events organiseert behalve bedrijfsuitjes ook echte 4×4 cursussen waar u leert hoe u onder zware omstandigheden het beste kunt rijden. We gaan niet 2 uur theorie volgen (na 15 min weet niemand meer waar het over gaat) maar we gaan kort de veiligheidsregels doornemen en op stap in dit 43 hectare grote terrein. Onderweg stoppen we en geven we uitleg die u in de praktijk kunt proberen.

Neem contact opKom naar Bilstain, deze locatie vergeet u nooit meer

Deze cursus is anders dan de cursussen die in Nederland gegeven worden. In Nederland zijn nergens zulke fantastische hellingen als op deze locatie. Wij rijden hier al meer dan 25 jaar en verbazen ons ook telkens weer over de natuur die hier is. Reeën, wilde zwijnen, vossen, eekhoorns; verbaas u niet als u ze deze dag ziet. Natuurlijk gaat het om de inhoud van de 4×4 training: we behandelen het rijden van steile hellingen en afdalingen, we geven u reistips, we gaan u door een beekje laten rijden we leggen hoge en lage gearing  uit, zitpositie, veiligheid en vooral hoe u met 2 euro investeren ineens een compleet ander off road voertuig krijgt.

Het filmpje hiernaast is gemaakt door deelnemers van een 4×4 cursus zoals we die meestal geven. Hier ziet u het plezier maar ook de schijnbaar onmogelijke hellingen die we u gaan leren te bedwingen.

Data voor 2019

  • 17 Maart
  • 14 April
  • 26 Mei
  • 23 Juni
  • 7 Juli

  • 25 Augustus
  • 29 September
  • 20 Oktober
  • 17 November

rijden door de bossen van België

Interesse in 4×4 cursus België?

Hoe ziet een 4×4 cursus dag België er uit?


We ontvangen u tussen 10.15 en 10.25 uur met een bakje koffie of thee en iets lekkers.  Om 10.30 uur gaan we uitleg geven over de veiligheid onderweg tijdens de 4×4 training. Om 10.45 uur gaan we op stap met de 4×4 wagens op dit grote 4×4 terrein en gaan we onderweg dingen uitleggen zodat u in de toekomst zelf weet wat u moet doen in lastige situaties. Rond 13.00 uur gaan we lunchen. Dit doen we zo kort mogelijk (half uurtje) zodat we zo snel mogelijk weer op pad kunnen (of liever van de paden af) om uw Offroad kennis en ervaring zo groot mogelijk te maken. In het middagprogramma zit een blikje fris en een candybar. Rond 16.30-17.00 uur is deze dag helaas afgelopen. De prijs voor deze dag is 199,- euro pp . Komt u met meer mensen dan is de prijs 179,- euro pp. Wilt u een privé cursus (prijs gebaseerd op minimaal 3 personen) dan kost het u 275,- euro pp.

4x4 rijden in België ervaren

Door de modder in België rijden met een 4x4 cursus

4x4 rijden in Bilstain