4×4 rijden bedrijfswagen

4×4 Offroad Bedrijfswagen

Een unieke 4×4 offroad cursus met eigen Jeep of bus

4×4 offroad rijden met bus of bedrijfswagen

Voor u is er een speciaal op maat gemaakte training om 4×4 te leren rijden. Het heeft niet veel zin om u op het strand te trainen terwijl u en uw mensen alleen maar in bossen rijden. Of het nu een bus, een combo, een pickup of een 6×6 is; wij laten graag zien wat een voertuig en bestuurder kan.


Neem contact op

4x4 offroad rijden met bedrijfswagen

Training 4x4 rijden met bedrijfswagen

Op maat gemaakt 4×4 rijden

We beschikken over verschillende uitdagende terreinen om off road te rijden in België, Nederland en Duitsland. Het liefst komen we naar u toe om in de praktijk uw eigen voertuigen in uw omgeving te trainen zodat ze optimaal presteren.

Wij hebben al veel bijzondere trainingen en cursussen gegeven en mogen de volgende bedrijven en sectoren tot onze klanten rekenen:

  • Gemeentes (met bijvoorbeeld strandwachten)
  • Brandweer (op de eilanden geven we al jaren cursus)
  • Pijpleiding leg- of lasbedrijven
  • Waterschappen
  • Importeurs (denk aan Mitsubishi, Opel, Dangel, Jeep etc.)

Kortom, een brede kennis met allemaal verschillende gebruikers die allemaal hun eigen aanpak wensen. U krijgt bij ons dan ook een hele relevante cursus 4×4 rijden, speciaal voor uw sector.


Offroad rijden met bedrijfswagens


Pech met 4x4 bedrijfswagen

Rijden met uw eigen 4x4 bedrijfswagen

Cursus met bedrijfswagens

Interesse in een 4×4 bedrijfswagen training?

Meer advies nodig?

Ook daar helpen we u graag bij.

We kunnen bijvoorbeeld advies geven of meedenken hoe u schade aan uw voertuigen kunt voorkomen of beperken. Voorbeeld: tijdens de loopbaan van een Toyota pick-up werden gemiddeld  4 x de voorbumpers vervangen. Wij hebben daarop stalen lierbumpers gemonteerd en de nieuwe kunststof bumpers op voorraad gelegd. Na afloop hebben we de autos kunnen verkopen met nieuwe bumpers en de kosten waren ongeveer de helft in aanschaf maar de wagens waren alle dagen operationeel. Uiteindelijk verdiende de 4×4 bedrijfswagen cursus zich dik terug.

Locatie 4×4 bedrijfswagen

We kunnen op vele plaatsen terecht, bijvoorbeeld de Beekse Bergen in Hilvarenbeek of een groot zandterrein bij Zwolle. Maar het mooist is toch uw wagen in uw omgeving dan ziet en ervaart u het verschil met en zonder training maximaal.

Wilt u meer weten over bedrijswagen 4×4 cursus bij Adventure Events?
Neem geheel vrijblijvend contact op .