4×4 rijden

4×4 Rijden

4×4 rijden is al jaren één van de populairste uitjes bij Adventure Events. U rijdt met een Landrover op een offroad terrein, waarbij u steile heuvels, water en heftige afdalingen trotseert. Zoek het avontuur op en kies ook voor een vermakelijke dag 4×4 rijden. 

4×4 rijden: veel zelf ervaren achter het stuur

Adventure Events wil de deelnemers bij het 4×4 rijden zoveel mogelijk laten ervaren achter het stuur. We zetten voldoende Landrovers in om uw groep voldoende te laten ervaren van het terrein rijden. Weer of geen weer: het 4×4 rijden is altijd een uitdaging. Wij hebben verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en zelfs in Portugal, waar u dit bijzondere uitje kunt ervaren. Aan u de keuze.

Neem contact op

Theorie en praktijk voor 4x4 rijden

Kies uw locatie uit

U kunt kiezen uit één van onze locaties of wij kunnen het 4×4 rijden naar u toe brengen. Wij hebben meer dan 25 Landrovers in ons bezit, die we door middel van onze eigen transport naar een gewenste locatie kunnen brengen. 4×4 rijden is mogelijk vanaf één uur. Zelfs wanneer u gebruik wilt maken van meer dan 25 landrovers, is dit mogelijk. Kortom, uw wensen vormen wij om tot de praktijk. U kunt dit uitje als gezelschap boeken, maar u kunt zich ook aanmelden voor een 4×4 cursus.

Combinatie van theorie en praktijk

Bij Adventure Events mag u veel gaan ervaren achter het stuur van de Landrover. Echter, we schenken ook aandacht aan wat theorie, zodat de dag ook een leerzaam tintje heeft. Zo komt onder andere aan bod hoe u het beste van hellingen kunt afdalen of hoe u deze juist op moet rijden. Ook vertellen we over het nut van bandenspanning en maken we het effect duidelijk van snelheid in combinatie met 4×4 rijden.

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het terrein rijden en maak deze dag tot een onvergetelijke. Bekijk hieronder een sfeerimpressie. Het geeft een beeld van een parcours dat u kunt gaan ervaren en de avontuurlijke elementen die voorbij komen. Zoals aangegeven kunnen we op basis van uw wensen de invulling van de dag volledig naar uw smaak invullen. Alles is mogelijk!

4x4 rijden op grof terrein als bedrijfsuitje

Ervaar 4x4 rijden met landrovers

Zelf 4x4 rijden met een cursus

Ervaring in 4x4 rijden

Interesse in 4×4 rijden?