4×4 rijden

4×4 rijden

4×4 rijden is al jaren één van de populairste uitjes bij Adventure Events. U rijdt met een Landrover op een offroad terrein, waarbij u steile heuvels, water en heftige afdalingen trotseert. Zoek het avontuur op en kies voor een avontuurlijke en vermakelijke dag 4×4 rijden.

Veel zelf ervaren achter het stuur

Bij het 4×4 rijden wil Adventure Events de deelnemers zoveel mogelijk zelf laten ervaren achter het stuur. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om 4×4 te rijden, dus we zetten voldoende Landrovers in voor uw groep. Weer of geen weer: het off road rijden is altijd een uitdaging. Wij hebben verschillende 4×4 locaties in Nederland, België, Duitsland en zelfs in Portugal, waar u off road kunt rijden. Aan u de keuze.

Neem contact op

Theorie en praktijk voor 4x4 rijden

4×4 rijden in Nederland: bij ons of bij u op locatie

U kunt kiezen uit één van onze locaties, maar we kunnen het 4×4 rijden ook naar u toe brengen. We hebben meer dan 25 Landrovers in ons bezit, die we door middel van ons eigen transport naar een locatie kunnen brengen om 4×4 te rijden in Brabant, Utrecht of een andere provincie.

Off road rijden is mogelijk vanaf één uur. Zelfs wanneer u gebruik wilt maken van meer dan 25 Landrovers is dit mogelijk. Bent u dus op zoek naar een origineel idee voor een avontuurlijk bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is off road rijden in onze Landrovers echt een aanrader. U kunt dit uitje als gezelschap boeken, maar u kunt zich ook aanmelden voor een cursus off road rijden in Nederland of een 4×4 cursus in België (Ardennen).

Off road rijden in theorie én praktijk

Bij Adventure Events maakt u zoveel mogelijk meters achter het stuur van de Landrover. Wij weten als geen ander dat de praktijk van 4×4 rijden toch echt het leukste is. Toch is het leuk om ook aandacht te schenken aan wat theorie, zodat de dag ook een leerzaam tintje heeft. Zo komt onder andere aan bod hoe u het beste van hellingen kunt afdalen of hoe u deze op moet rijden. Ook vertellen we over het nut van bandenspanning en maken we het effect duidelijk van snelheid in combinatie met 4×4 rijden.

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het 4×4 offroad rijden en maak er samen met uw gezelschap een onvergetelijke dag van. De foto’s op deze pagina geven een beeld van het parcours dat u kunt trotseren en de avontuurlijke elementen die voorbij komen. Zoals aangegeven kunnen we op basis van uw wensen de invulling van de dag volledig naar uw smaak invullen. Alles is mogelijk!

4x4 rijden op grof terrein als bedrijfsuitje

Ervaar 4x4 rijden met landrovers

Zelf 4x4 rijden met een cursus

Ervaring in 4x4 rijden

Interesse in 4×4 rijden?